Bij Bergland Service Center kunt u terecht voor caravan en camper accessoires. Of het nu gaat om luifels voor wand- of dakmontage, verschillende typen airco’s, satelliet antennes, dakluiken en andere zaken, u vindt het allemaal bij Bergland Service Center.
 
In ons assortiment vindt u verschillende leveranciers die uitsluitend het beste kampeerartikel willen leveren en die voorop staan in kwaliteit en garantie. Zo voeren wij in ons assortiment artikelen van:
 
Gimeg
Roma
Movera
Reimo
Van Assendelft
Campart
 
Ook in ons assortiment vindt u het programma van Fiamma en Omnistor.
Beide fabrikanten leveren een uitgebreid pakket van luifels en kampeertoebehoren.​

Caravan accessoires​

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Fietsendragers

U wilt graag uw fiets meenemen op vakantie. Bergland Service Center kan voor u een fietsendrager op uw caravan monteren, zodat u op een veilige manier op reis kunt gaan. Daarnaast biedt de fietsendrager u comfort en bescherming voor uw fiets. U kiezen uit de merken Omnistor en Fiamma. Ook hebben wij voor caravans met een korte en kleine dissel een eigen model fietsdrager ontworpen voor maximaal twee fietsen die past.
 
U kunt bij ons ook terecht voor diverse accessoires, zoals een bike-holder, deze houdt fietsen op een vaste afstand van elkaar om beschadiging te voorkomen, een afwasbare hoes ter bescherming van fietsen en fietsenrek, enz…  

Bergland Caravan

Business Park Stein 204
6181 MB Elsloo
T: 046 - 443 12 80
F: 046 - 436 24 65
M: info@berglandcaravan.nl